Wij Zijn er
Zondag was het dan eindelijk zover!! Onze reis naar Entebbe was begonnen. Na een prima vlucht, met als tussen stop Caïro, kwamen we in het donker aan in Oeganda. De temperatuur was aangenaam en het vliegveld was uitgeleefd... Wij dachten goed voorbereid te zijn, door dollars mee te nemen voor het betalen van onze visum. Echter nemen ze in Oeganda geen dollar biljetten aan die voor 2009 zijn gemaakt. Dit was even een oh nee toch momentje, want ook bij de Exchange counter konden we niet aan dollars komen. Uiteindelijk toch een ATM gevonden en konden we met een gerust hart het vliegveld verlaten.
Ha lieverd,
Wat fijn een berichtje van jou! Goed dat jullie veilig aangekomen zijn! Ik wacht met smart op een nieuw verhaal.
Ik mis je nu al,
Dikke kus,
Betty
Was ik toch maar meegegaan ! xxxxx
Ben heel benieuwd.
Het begint gelijk goed met een warm ontvangst. Dat is mooi. Super van jullie dat het dan toch lukt om aan "goede" dollars te komen. ????
Super dat de reis goed is gegaan. Raar van de dollars,dollars zijn toch dollars. Misschien had je ze eerst moeten strijken haha. Mmmm lekker een dikke kalkoen,pak maar in hihi
Geniet van de andere wereld. Liefs xxx
He Justine. Fijn dat jullie daar goed zijn aangekomen. We zijn benieuwd hoe de organisatie jullie bevalt. Veel succes in elk geval.
Groet Rolf en Tilly
Fijn dat de reis goed is verlopen, kan me niet voorstellen hoe het daar is maar zoals jij omschrijft een totaal andere wereld.
Nu eerst maar eens acclamatiseren en wennen aan de temperatuur.
Succes daar en huod ons op de hoogte.
Liefs uit Boxtel.
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen.
Wat zullen jullie veel indrukken op doen.
zie jullie verhalen tegemoet :-)
Groetjes Chris
Zet m op toppers!!
Hey Justine,
Veel plezier daar in Oeganda! Groetjes uit Zuid Afrika.
Ronald en Jolanda
Ik wens je een mooie tijd toe daar! groetn uut grunn
Veel plezier daar